Priser

Hvad koster det hos vagtdyrlægen?

Pris på behandlinger ved dyrlægevagten er noget af det, som vi ofte bliver spurgt om. Desværre kan vi ikke komme med en fast prisliste, da priserne varierer fra klinik til klinik, og der er stor forskel på prisen alt efter behandlingen (i vagten er der sjældent tale om standardbehandlinger).

Ring og få en vurdering og et prisoverslag

Du er altid velkommen til at ringe og få en vurdering af behovet for en vagtdyrlæge. Det koster ikke noget. Dyrlægen kan også give dig et overslag over prisen for en behandling i konsultationen. Som udgangspunkt koster det ikke noget at ringe og få afklaret i telefonen, om der er behov for dyrlægehjælp.

Afregning

Vær opmærksom på, at betaling for vagtdyrlæge afregnes direkte på klinikken. På alle klinikker kan du betale kontant eller med kort. De fleste klinikker tager også MobilePay.

Forsikringsrefusion

Som udgangspunkt betaler du for behandlingen efter konsultationen og kan efterfølgende få refusion i henhold til din forsikring. Vi kan i vagten desværre ikke lave en direkte refusion, da vores konsultationer ligger uden for normal arbejdstid og vi derfor ikke kan kontakte dit forsikringsselskab. Læs om forsikringer.

Priser 1

Kontakt os

Vores netværk af dyrehospitaler hjælper dig.
RING NU
Coma Web Development